En titt bakom kulisserna i SAVEA

Vi har spelat in ett antal videor som går igenom utvalda funktioner och processer i SAVEA, delvis som ett sätt för nyfikna att få en snabb inblick i hur det ser ut och går till bakom kulisserna, men även som ett hjälpmedel för dig som är ny kund hos oss att lära dig både allmänna principer och mer specifika funktioner.

Klumphantering av produkterHitta och redigera produkter i klump


Att hitta och redigera dina produkter är lätt i SAVEA, oavsett om du har hundratals artiklar eller bara några få. Se denna video som visar hur man lätt hittar ett visst urval produkter och redigerar deras egenskaper i klump med bara några klick.

Normal kvalitet | Hög kvalitet

Butikens sökmotorOptimera butikens sökmotor


Mer än var tredje människa på webben förlitar sig på webbsidors sökfunktioner för att navigera. Se en demonstration av SAVEAs smarta butiksökmotor och tips på hur du kan hjälpa den att bli ännu smartare.

Se filmen

Klumphantering av ordrarHantera många ordrar lika snabbt som en


SAVEA gör det enkelt att hantera stora ordermängder utan en massa extraklick. Se hur det inbyggda stödet för klumphantering fungerar.

Normal kvalitet | Hög kvalitet

OrdersökningSöka och se statistik på ordrar


I SAVEA är sökning av ordrar tätt sammanflätat med orderstatistiken, så att du kan få ut statistik på precis vilket urval av ordrar som helst. Denna video visar hur du kan söka fram en viss grupp ordrar och sedan få statistik på dem.

Se filmen

Vill du veta mer? Beställ ett gratis livedemo!

Kontakta oss för demonstration

E-butiken

Fullpackad med funktioner för att driva och underlätta försäljning.

Affärssystemet

Ett potent affärssystem med försäljning och kunder i fokus.

SAVEA

Copyright © 2007–2016 SAVEA NetPro Solutions AB
Svensknabbevägen 30, 393 51 Kalmar, växel: 0480-424 000

Vänligen använd supportformuläret för supportärenden.