Ett verktyg som stimulerar din försäljning och underlättar din administration

Vårt mål med SAVEA är att det ska vara ett effektivt verktyg som stimulerar din försäljning och underlättar din administration, ett verktyg som lever och utvecklas i takt med omvärlden och din verksamhet.

Vi hjälper dig att lyckas med e-handel, från start till mål!

När du beslutar dig för SAVEA är det första steget i en långsiktig relation, och förhoppningsvis en mycket givande sådan.

Vårt mål med SAVEA är att det ska vara ett effektivt verktyg som stimulerar din försäljning och underlättar din administration; ett verktyg som lever och utvecklas i takt med omvärlden och din verksamhet.

Det är en målsättning som förutsätter att vi är genuint intresserade av kundernas affärer – att vi är nyfikna, lyhörda och engagerade från första förutsättningslösa kontakten tills dess att din SAVEA-lösning är på plats och beställningarna börjar strömma in i din e-butik.

Vi finns med dig från start till mål, och faktiskt ännu längre. För när man arbetar med e-handel, eller vilken annan typ av försäljning som helst, så blir man aldrig färdig utan måste hela tiden utveckla sig. Det är därför vi brukar understryka att våra kundrelationer fortsätter långt bortom målsnöret.

Vi arbetar enligt beprövade projektmodeller och implementationen kan enkelt beskrivas i fyra steg.

KonsultationKonsultation


Vi går noga igenom dina förutsättningar och behov för att säkerställa att din e-butik och affärssystemet konfigureras med rätt tjänster och funktionalitet, samt lägger upp en plan för implementationen.

KonstruktionKonstruktion


Vi utformar e-butiken, lägger upp affärssystemet på vår server så att du tidigt kan börja med uppläggning av produkter och ansluter SAVEA till önskade tjänster, genomför funktionstester och utbildar dig i systemet.

 

KundkorgIntroduktion


När du lanserar butiken och är ny i din verksamhet står vi vid din sida, med råd och stöd. Även när du blivit varm i kläderna och en erfaren e-handlare finns vi där för dig. Kontakta vår support så fort du har frågor eller vill ha hjälp.

Dörr mot framtidenFramtid


Vi följer upp våra kunder och har en kontinuerlig dialog kring hur din verksamhet kan utvecklas. Kanske kan vi hjälpa dig med marknadsföring eller det kanske har tillkommit nya funktioner och tilläggstjänster som kan hjälpa dig att sälja ännu mer.

E-butiken

Fullpackad med funktioner för att driva och underlätta försäljning.

Affärssystemet

Ett potent affärssystem med försäljning och kunder i fokus.

SAVEA

Copyright © 2007–2016 SAVEA NetPro Solutions AB
Svensknabbevägen 30, 393 51 Kalmar, växel: 0480-424 000

Vänligen använd supportformuläret för supportärenden.