"Vi har valt att samarbeta med erkänt duktiga leverantörer av tjänster som tillför SAVEA mervärden för våra kunder."

Samarbetspartners

Här har vi samlat våra samarbetspartners. Det är kompletteringar till SAVEA-systemet som ger dig utökad funktionalitet. Det kan vara flera betalsätt, nyhetsbrev, logistiska kopplingar och 3:e parts logistik.


Tjänster att ta betalt på nätet

NetsNets


Nets är en PSP (Payment Services Provider) betalväxel som hanterar och administrerar internetbetalningar. Våra lösningarna är certifierade enligt PCI DSS och omfattar alla funktioner du behöver för att erbjuda ett smidigt och riskfritt kortbetalningssystem på internet.
SAVEA kommer förkonfigurerat med Nets och kortbetalning ingår redan från start utan extra kostnader.

DibsDibs


DIBS är en betalningsgateway – ett system som enbart distribuerar information om betalningar från din webbplats till din kortinlösare. Allt sker genom en säker anslutning och ett säkert system som uppfyller alla internationella säkerhetskrav. DIBS är certifierade enligt PCI DSS sedan 2005. Kortinlösaren är ett företag som sköter den finansiella transaktionen mellan köparen (kortinnehavaren) och ditt företag


KlarnaKlarna


Att betala via faktura är nätets kanske säkraste betalsätt. Att genom sitt personnummer handla via Fakturera mig / Klarna gör även fakturaalternativet till nätets enklaste. Betalsättet är dessutom extra bra eftersom konsumenten känner sig trygg då hon alltid får känna och klämma på varan innan betalningen sker. Det är något som våra 1,5 miljoner konsumenter uppskattar. Och som i sin tur ökar din försäljning.

PayexPayEx


PayEx Betalväxel är en unik tjänst för dig som önskar en betallösning som tillfredställer de allra högsta kraven på funktionalitet och säkerhet. PayEx plattform hanterar samtliga betalsätt för den nordiska marknaden och garanterar dig en långsiktig och flexibel lösning som hela tiden anpassas efter marknadens senaste standarder. Eftersom samtliga betalsätt och tilläggstjänster ryms inom en och samma plattform är det enkelt att göra ändringar och tillägg av ytterligare betalsätt, valutor och andra tilläggstjänster allteftersom. PayEx erbjuder dig att vara din totalleverantör när det handlar om betalningar!

Svea WebpaySvea Webpay


Det finns många bra anledningar att erbjuda dina kunder att "Betala mot faktura" från SveaWebPay när du har en webbutik. Men Svea erbjuder också fakturahantering för B2B, för fysiska butiker och för alla tänkbara situationer Därför kan du själv välja de tjänster som passar dig bäst när du har Svea som partner. Fakturaköp- Alltid betalt, oavsett om köparen betalar eller inte.

iZettleiZettle


iZettle är ett svenskt företag vars första tjänst består av en app och världens första lilla chipkortläsare som förvandlar en smartphone eller tablet till en EMV-certifierad kortterminal. Vi på SAVEA erbjuder inbyggt iZettle-stöd i vår iPad-app SAVEA Booking.

Tredjepartslogistik

EU-TerminalenEU-Terminalen


Tar hand om hela kedjan från producent till förbrukare vad gäller varans transport, lagring och spedition. EU-terminalen erbjuder tjänster inom logistik, förtullning och lagerverksamhet. SAVEAs hantering av plocklistor, leveranskvitteringar och inköpsordrar är helt integrerade med EU-terminalen.

DC HallstavikDC Hallstavik


Sedan 1979 har vi på Distributionscenter i Hallstavik hjälpt olika företag med distribution. Våra kunder är företag i alla storlekar, alltifrån enstaka utskick varje år till månatliga sändningar. Vi håller till i Hallstavik och hänger hela tiden med i utvecklingen. Vi erbjuder en flora av olika tjänster som kan kombineras till paket utifrån varje kunds önskemål. Detta är ett axplock av vad som erbjuds: Lagerhållning, Packning, Administrativa tjänster, Kundtjänst, Distribution, Fullservice mm.

Tjänster för nyhetsbrev m.m

ApsisApsis


Apsis levererar teknik som hjälper marknadsförare att använda Internet effektivare. Vår lösning för nyhetsbrev och e-postmarknadsföring, Apsis Newsletter Pro, är Nordens mest använda med över 4 600 kunder, inklusive flera av våra mest välkända företag.

E-butiken

Fullpackad med funktioner för att driva och underlätta försäljning.

Affärssystemet

Ett potent affärssystem med försäljning och kunder i fokus.

SAVEA

Copyright © 2007–2016 SAVEA NetPro Solutions AB
Svensknabbevägen 30, 393 51 Kalmar, växel: 0480-424 000

Vänligen använd supportformuläret för supportärenden.