"Riktig sökoptimering inbyggd redan från början"

SAVEA:s e-butik är ett perfekt showroom för dina produkter.
E-butiken är fullpackad med funktioner som utvecklats för att driva och underlätta din försäljning.

SAVEA:s e-butik är ett attraktivt showroom och en dynamisk säljkanal

SAVEA:s e-butik är ett perfekt showroom för dina produkter. De presenteras på ett strukturerat och attraktivt sätt. Besökarna finner sig lätt tillrätta i butiksgränssnittet, vilket är en av hörnstenarna i köpprocessen. Vi har flera attraktiva mallar att välja mellan, så du kan få ett grafiskt upplägg på butiken som  passar dig och din verksamhet.

SAVEA:s e-butik är fullpackad med funktioner som utvecklats för att driva och underlätta din försäljning. Vi vet t.ex. hur viktigt det är att utnyttja sökmotorerna i sin e-marknadsföring så därför  finns sökmotoroptimering inbyggt i SAVEA redan från början, en funktion som andra systemleverantörer ofta tar extra betalt för.  Givetvis finns även en intern sökfunktion i butiken som underlättar för kunderna att hitta i sortimentet.

Butikens kunder kan välja att handla i en snabbkassa, eller lägga upp ett konto i butiken där de kan se orderstatus, tidigare beställningar och lämna recensioner på köpta produkter. För att underlätta din försäljning är SAVEA förberedd för alla de vanligaste betalsätten:

  • Kortköp
  • Direktbanksbetalning
  • Fakturaköp/delbetalning
  • Postförskott

E-butiken kan  hantera  olika valutor, språk och momssatser. Den är förkonfigurerad med Auriga E-payments betalväxel, men kan lätt anslutas till annan betalväxel om så önskas. SAVEA e-butik uppfyller sedan länge de kraven som ställs angående förhindrande av bedrägerier (PCI).

Testa SAVEAs Butik

E-butiken

Fullpackad med funktioner för att driva och underlätta försäljning.

Affärssystemet

Ett potent affärssystem med försäljning och kunder i fokus.

SAVEA

Copyright © 2007–2016 SAVEA NetPro Solutions AB
Svensknabbevägen 30, 393 51 Kalmar, växel: 0480-424 000

Vänligen använd supportformuläret för supportärenden.